Fanci - Het verhaal achter onze onderneming

Ingediend door erik op ma, 22/03/2021 - 20:32

Fanci - Feel Good, Look Good

HET VERHAAL ACHTER FANCI

Het verhaal van FANCI is begonnen in de periode waarin een verschrikkelijk virus onze levens beheerste. Een beestje dat ongetwijfeld zijn plaats zal opeisen in de geschiedenisboeken en welke we ons nog heel lang zullen herinneren.

Sociale contacten en ontspanning vielen weg, emoties hadden het hard te verduren. Mensen hadden meer dan ooit nood aan mogelijkheden om een goed gevoel te creëren. Wij vroegen ons af: ”hoe kunnen we helpen om onze maatschappij een beetje gelukkiger te maken in deze moeilijke tijd?”.

Vanuit dit idee is onze webshop ontstaan. Aangezien wij er steevast van overtuigd zijn dat er goed uitzien en een goed gevoel onvoorwaardelijk met elkaar verbonden zijn, moesten we over onze slogan niet lang nadenken. We beslisten unaniem te gaan voor “Look Good, Feel Good”. Het had even goed “Feel Good, Look Good” kunnen zijn.

Zich goed voelen en/of er goed uitzien, is voor iedereen anders, maar vanuit onze passie voor juwelen zijn we alvast met dit segment gestart. Het is absoluut niet de bedoeling het daarbij te laten. We willen ons gamma stilaan uitbreiden zodat we iedereen, jong en oud, in alle prijsklassen, op allerlei niveaus iets kunnen aanbieden. Daarom dat we onze slogan hebben uitgebreid met “Alles voor uw geluk”. Uiteindelijk is ons ultieme doel het creëren van een gelukkige maatschappij.

“Wij zijn gelukkig wanneer anderen gelukkig zijn”. Als we dit uiteindelijk kunnen bereiken, is onze missie geslaagd.

We willen jullie niet alleen gelukkig maken met onze producten, maar ook met onze service. Dus als we jullie kunnen helpen, aarzel dan niet ons te contacteren. Stuur een mailtje naar klantendienst@fanci.be of stuur onze berichtje vanop onze webshop. Misschien antwoorden we niet onmiddellijk maar we doen onze uiterste best om jullie vragen, bemerkingen en bezorgdheden zo snel als mogelijk te behandelen. 

Bedankt alvast voor het bezoeken van ons webshop en jullie vertrouwen.

Het Fanci Team

 

Categorie
Fanci